Créations de Laiton (CDL)

De nieuwe collectie van Dauby in ongeverniste messing

Waarom messing?

Een chique uitstraling

De legering van koper is immers duurzaam (want makkelijk recycleerbaar), bacteriewerend, en kan bovendien in vochtige ruimtes geplaatst worden. Perfect te integreren in de badkamer en de keuken dus.


Créations de Laiton (CDL) kwam tot stand naar aanleiding van meer vraag naar strakke, originele messing modellen in raam-, deur-, en meubelbeslag.

Samen met gerenommeerde interieurarchitecten werd vervolgens de CDL-collectie ontworpen: een gloednieuwe collectie in ongeverniste messing. De collectie bestaat uit zowel deurbeslag, raambeslag, meubelbeslag als veiligheidsbeslag. Het messing wordt naar aloude traditie in zandmallen gegoten en vervolgens volledig met de hand gepolijst. Elk stuk is dus uniek en ambachtelijk vervaardigd. De ongeverniste messing zorgt ervoor dat het beslag steeds mooier wordt met de jaren en geeft de producten die typische living finish.

De CDL-collectie bestaat uit 2 lijnen: Country en City, elk met een andere look en feel. Zo bestaat de Country-lijn uit klassieke, bekende modellen en ligt de nadruk in de City-lijn meer op strakke modellen. Daarbij worden ergonomisch comfort en beleving vooropgesteld.

CDL is met andere woorden een uitgebreide collectie, die varieert van landelijk, strak landelijk en klassiek, tot de sterk opkomende art-deco- en minimalistische stijl.

De CDL-collectie speelt zo in op de opkomende messingtrend en maakt ze toepasbaar in ieder interieur!Bekijk de volledige collectie HIER!Copyright © R. Janssen & Zn nv 2023 - Alle rechten voorbehouden

Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Product is aan mijn verlanglijst toegevoegd

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]