ASG en E&A

Nieuw in ons gamma: Deurkrukken van het merk ASG en E&A van Italiaanse makelij


ASG
In het productieproces staan milieuvriendelijkheid en duurzaamheid centraal. Binnen ASG wordt gewerkt aan: analyse en controle van het energiegebruik, het beperken van vervuiling tijdens de productie door het weglaten van vervuilende en giftige stoffen, recycling, Life Cycle Designs en Life Cycle Analysis. In de ontwikkeling van zowel grondstoffen, coatings en verpakkingsmaterialen wordt gestreefd naar volledig ecologische processen en recyclebare producten en verpakkingen.

Duurzaamheid:

Er wordt gebruik gemaakt van een 100% recycleerbare grondstof, zonder tin en lood, waarmee bij lagere temperaturen geperst kan worden. Deze stof heet ‘PURA’ en is een grondstof uit eigen ontwikkeling. Daarnaast maakt ASG gebruik van ‘BIOV’, een ‘biologische overlay’. Deurkrukken die behandeld zijn met deze coating bevatten geen chroom, kwik, nikkel of cadmium en zijn antiallergisch. Onze Italiaanse partners zijn UNI EN ISO 14001 gecertificeerd.


Voor meer info en een overzicht van het ASG-gamma klik HIER.


E&A
E&A is de populairste lijn. Het deurbeslag van E&A is verkrijgbaar in RVS, aluminium, nikkel, retro en zwart. Ook is dit deurbeslag verkrijgbaar in verschillende vormen zoals rond en vierkant. Daarnaast bestaan de krukken uit een matte of gelakte afwerking. 


Bekijk het E&A-gamma HIER.


Copyright © R. Janssen & Zn nv 2023 - Alle rechten voorbehouden

Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Product is aan mijn verlanglijst toegevoegd

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]