✓ Zakelijk & particulier

✓ Nauw contact met klanten

✓ Designstukken

Bestel nu uw ijzerwaren of bouwbeslag!
KLIK VOOR CONTACT

Schuifsystemen

In het assortiment van onze zaak, R. Janssen & Zn uit Turnhout, vindt u schuifsystemen voor uiteenlopende toepassingen. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor een buitenpoort, binnendeur of voor uw meubels: in ons aanbod aan schuifsystemen bevindt zich vast een passend systeem voor u.

producten

Ontdek de schuifsystemen in ons assortiment

Bekijk het overzicht van onze schuifsystemen om het benodigde product voor uw klus te vinden. Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Dat is geen enkel probleem, onze experts staan graag voor u klaar. U bent van harte welkom om onze zaak in Turnhout te bezoeken, waar we samen met u de verschillende schuifsystemen bekijken. We kunnen u ook online helpen bij het vinden van het juiste systeem. Bent u tevens op zoek naar andere ijzerwaren voor uw pand? Dan helpen wij u daar graag mee verder. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar luikbeslag voor uw pand, vindt u dit eveneens bij ons.

Contacteer ons direct en leg uw vraag voor aan onze experts

Als u behoefte heeft aan advies, staan onze experts voor u klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar +3214416926, of door een e-mail te sturen naar info@janssenr.be. U kunt natuurlijk ook onze winkel bezoeken. Bevindt u zich niet in de buurt? Dan plaatst u uw bestelling eenvoudig online.

Kijk in onze webshop!
Copyright © R. Janssen & Zn nv 2022 - Alle rechten voorbehouden

Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Product is aan mijn verlanglijst toegevoegd

De wijziging is bewaard